Enviaments 48/72H ¡Una abraçada virtual!
estelalcaraz shop

Condicions

Estel Alcaraz ofereix la venda dels seus productes a través d'aquest site només a consumidors finals. Consumidor final és qualsevol persona física que compra a www.estelalcaraz.bigcartel.com amb fins diferents a activitats empresarials, comercials o professionals. A través d'aquest site no s'atendrà cap encàrrec que no sigui realitzat per un consumidor final.

Estel Alcaraz es reserva el dret a modificar l'oferta comercial en qualsevol moment d'aquesta web (modificacions sobre preus, productes, promocions i altres condicions comercials i de servei).

Aquestes modificacions no afectaran en cap cas les compres ja realitzades.Als preus que apareixen a www.estelalcaraz.bigcartel.com cal sumar-los el recàrrec pertinent segons la compra realitzada en concepte de despeses d'enviament.

Pel que fa al dret de propietat intel·lectual, tal com reflecteix el Butlletí Oficial de l'Estat a l'article 17, els drets d'explotació de l'obra corresponen únicament i exclusivament a l'autor, en aquest cas, Estel Alcaraz.

La Llei de propietat intel·lectual espanyola especifica que la compra de l'obra atorga al comprador la propietat del suport físic que conté l'obra però no adquireix en cap concepte la propietat intel·lectual (dret d'autor i de l'autor) de l'obra mateixa.

La reproducció i distribució és un dret exclusiu de l'autor; en aquest cas d'Estel Alcaraz.